Om oss

Berit K. og Sverre A. Svensen f.-61 og -58

Tre barn: Solveig -91, Jo Yngve-89,Sven Andre`-85

Kall: ”For det du har gjort mot en mine minste, har du gjort mot meg”

Tjenestested: Step by Step Learning Centre(SSLC) Arusha Tanzania

SSLC er en skole for psykisk utviklingshemmede. Den ble startet av Margaret Kenyi fra Uganda og er uavhengig lokal tjeneste.Vi (Berit og Sverre) er henholdsvis lærer og vernepleier. Sammen med Margaret utvikler og bygger vi denne skolen. Vi er sendt ut fra Hamar Frikirke og som feltarbeidere for Ungdom i oppdrag. For dette oppdraget hadde vi en to års overgivelse (til sommeren 2012) Nå har vi arbeidstillatelse til Sommeren 2016

(Barna er ikke med til Tanzania)

Reklamer

7 tanker om “Om oss

 1. Ønsker dere et velsignet nytt år! Og tusen hjertelig takk for det gamle året! Takk til deg, Berit, for et fantastisk berikende samarbeid! På julaften måtte alle i familien si en ting vi var takknemlige for fra det gamle året, og da var det samarbeidet med deg jeg delte om. Det har betydd veldig mye for meg!

  Nå ønsker jeg at dere får noen flotte måneder med de helt nye oppgavene! Det er koselig med folk fra andre kulturer. Vi har feiret nyttår hos Barmala, sammen med folk fra Etiopia, Iran og Serbia. Det var veldig kjekt. Jeg fikk noen nye venner, både voksne og barn, og har nå to nye barnetegninger på kjøleskapet mitt. Hilsen Toril

  • Takk for koselig hilsen, Toril! Nå er vi vel ankommet Tanzania. Gradestokken står på ca 30 grader, så det er litt overgang fra de 25 minus vi forlot… I dag har vi vært et lite besøk på barnehjemmet. Matet og badet noen søte små. Starter for fullt på mandag, så vi har fått en myk start. I ettermiddag koste vi oss 2-3 timer ved et badebasseng ved et hotell noen km herfra. Deilig!.
   Vi feiret også en temmelig internasjonal nyttårsaften her vi bor. 7-8 forskjellige nasjoner.. Vi får virkelig mulighet til å utvikle engelsken vår! Prøver å lære noen ord på swahili også, men det blir vel ikke så mye å skryte av..
   Håper det går bedre med deg og at du snart er i god form igjen!
   Hilsen Berit

 2. Det var godt å høre at alt er vel med dere. Nils Helge oppdaget i går at dere ikke hadde fått igjen dvd-en fra barnehjemmet, jeg håper ikke det gjorde noe. Jeg kopierte den og har vist den til Helga. Jeg synes det var veldig rørende og sterkt. Skal vise den til Maria og Heather, kanskje i kveld. Nå skal vi ha hele familien, med barn og svigerbarn, på kalkunmiddag. De barna på barnehjemmet blir visst tospråklige, med både swahili og engelsk i skjønn forening.
  Hilsen Toril

 3. Maria og Heather ble også grepet av dvd-en. Maria syntes det måtte være tøft å sende fra seg barna når de ble to… Det er sikkert både en stor glede å få adoptere dem bort til gode foreldre og sorg over å gi slipp på dem.

  Toril

 4. Hei, venner! Nå er jeg spent på å lese om det dere driver med! Hvordan går det alt sammen, og hvordan er formen deres? Hvordan opplever dere det dere er med på? Her på Stange har det vært isende kaldt, ned mot 30 kuldegrader en uke eller to, og flere av vennene våre har fått frosset igjen vannrørene og strever med å få hverdagen til å fungere. Vi selv har heldigvis sluppet billig unna (i motsetning til dem i Midt- eller Nord-Norge som betaler skyhøye strømpriser og kanskje har måttet ut med 1000 kroner per dag denne kuldeperioden.) Hilsen Toril

 5. Tilbaketråkk: 2010 in review | Berit og Sverre`s blog

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s